ŠEF BANJALUČKOG SDP-a PORUČIO SANJI VULIĆ: "Samo bez nervoze, tek smo počeli..."

Ona je navela da se po pitanju izmjena Zakona o akcizama SDP kao partner u vlasti ponaša neprincipijelno.

  • Politika

  • 31. Jan. 2023  31. Jan. 2023

  • 1

Predsjednik banjalučkog SDP-a Aleksandar Vuković reagovao je na izjavu državne parlamentarke Sanje Vulić iz SNSD-a koja je optužila SDP da koketira sa SDA.

Ona je navela da se po pitanju izmjena Zakona o akcizama SDP kao partner u vlasti ponaša neprincipijelno.

"Iz tog razloga smatram da je nekorektno od naših novih partnera da konstantno koketiraju sa ljudima iz SDA i sebi prave neku sigurnu većinu, odnosno odstupnicu u slučaju da ih SNSD ili HDZ u nečemu ne podržava", rekla je Vulić i dodala da je to nekorektno, nekolegijalno i predstavlja nepoštovanje sporazuma.

Na to je reagovao Vuković na svom Facebook profilu:

"Samo bez nervoze, pa tek smo počeli, a nismo se ni upoznali! Biće to sve dobro, vremenom ćete i vi shvatiti da ste Bosanci i Hercegovci! Nikad nije kasno", poručio je.

Iako je vlast tek formirana čini se da se već pojavljuju i prve iskre među članovima stranaka Osmorke i SNSD-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...