GOTOVO JE: Spektakularni kraj prijelaznog roka, u zadnjim sekundama došlo je do neviđenog obrata, čelnici PSG-a su poludjeli...

eć je najavljeno, u Parizu će poslati žalbu prema francuskom udruženju prvoligaša

  • Sport

  • 01. Feb. 2023  01. Feb. 2023

  • 0

Londonski Chelsea ove je zime potrošio pola milijarde funti na nove igrače, i to bez bonusa koje bi određenim igračima mogli isplatiti na temelju njihovih nastupa za klub. Šlag na tortu bio je dovođenje Enza Fernandeza. Mladi veznjak portugalske Benfice u klub sa Stamford Bridgea prešao je u poslu vrijednom 105 miliona funti, plus još 10 miliona funti koje će iz Londona prema Lisabonu poslati na ime raznih bonusa.

No, uz taj ulazni transfer, u Chelseaju su čitav dan bili zaposleni i na jednom izlaznom. Iako su se očekivali odlasci Conora Gallaghera u Everton ili pak Pierrea-Emericka Aubameyanga negdje izvan engleskog nogometa, ništa od toga nije se dogodilo. Cijeli utorak prošao je u znaku Hakima Ziyecha i njegovog prelaska u redove francuskog prvaka, Paris SG-a.

Ziyech, njegovi agenti i predstavnici francuskog kluba dogovorili su se oko svega još dan ranije, pa je u utorak trebalo samo formalizirati posao. Ziyech je već od jutra bio u Parizu, a kad je osjetio da bi moglo doći do problema, i sam se iz pariškog hotela uputio prema kampu PSG-a ne bi li sudjelovao u pregovorima oko dolaska na Park prinčeva.

No, PSG nije htio ni čuti za tu opciju, već su ga samo od Chelseaja htjeli posuditi do ljeta ove godine. Do lipnja, te ga onda vratiti u London, živog i zdravog.

Čak je i sam Ziyech inzistirao na tome da trajno pređe u PSG... I tako, prolazili su sati i sati, a kada su se oko 23 sata po srednjeeuropskom vremenu konačno dogovorili, počela je utrka s vremenom. Trebalo je poslati dokumente u oba smjera. Pariški zahtjev za posudbom u Chelseaju su uredno zaprimili, potpisali... A onda...

Francuski novinari iskopali su sve i naišli na podatak da su u londonskim odajama triput krivo poslali dokument o posudbi Ziyecha u PSG, i to prema udruženju francuskih prvoligaša (LFP).

Arapski čelnici prijete Chelseaju, a već su najavili žalbe prema LFP-u, no veliko je pitanje hoće li im to proći. Već je najavljeno, u Parizu će poslati žalbu prema francuskom udruženju prvoligaša u kojem će naznačiti da oni nemaju ništa s time što im je Chelsea iz Londona triput poslao krivi papir.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...