„POBIJEDIĆEMO KAO SRBIJA…“: Nevjerovatna objava Aleksandra Vučića na Instagramu nakon sastanka s Dodikom… (VIDEO)

Vučić o Kosovu govori kao o južnoj pokrajini Srbije, spominje Dodika i podvarak...

  • Regija

  • 01. Feb. 2023  

  • 6

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, ne prestaje priređivati iznenađenja. Ovoga puta s režimskih medija i tabloida prešao je na društvene mreže.

„Nije problem kada mnogo njih napada na jednoga, ali je problem kada mnogo njih traži pomoć drugih da se bore protiv tog jednoga. I te mnogo, i te pride, pobijedićemo zajedno i pobijedićemo kao Srbija“, poručio je Vučić.

Nešto ranije Vučić je objavio fotografiju s predsjednikom bh. entiteta Republika Srpska Miloradom Dodikom.

„Dobar sastanak sa predsjednikom Republike Srpske. Razgovarali smo o ključnim pitanjima za Srbiju i Srpsku, a predsjednika Dodika sam upoznao sa svim zapadnim inicijativama vezanim za KiM, kao i sveukupnom situacijom u južnoj pokrajini. Takođe, dogovorili smo se da u narednih mjesec dana posjetim više mjesta u RS-u, posebno siromašnije opštine, za koje će Republika Srbija pripremiti značajnu finansijsku pomoć i podršku u infrastrukturnim projektima.

P.S. Na stolu, kao što vidite, nema ničega, jer smo sav podvarak, prije fotografisanja, pojeli“, poručio je Vučić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...