HARIS ZAHIRAGIĆ KRITIKOVAO NIKŠIĆA I DRUŠTVO: "SDP udario na najslabiju kariku Osmorke da pokuša povratiti poljuljani ugled" (VIDEO)

"Mislim da prava adresa gospodinu Nikšiću nije Damir Marjanović i ZNG nego baš stranka Narod i pravda koja je iskoristila njihov izborni rezultat", kazao je Zahiragić.

  • Politika

  • 01. Feb. 2023  01. Feb. 2023

  • 6

Zastupnik SDA u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić izjavio je za BHRT da je "SDP pokušao udariti na najslabiju kariku u Osmorci kako bi sebi pokušali vratiti poljuljani ugled".

"To što SDP nije u stanju da se suoči sa činjenicom da imaju 23 bošnjačka zastupnika u skupštinama kantona i da su ta 23 zastupnika rezultirala sa samo dva delegata SDP-a u Klubu Bošnjaka. U suštini oni su dali NiP-u svoje glasove i NiP je izabrao gospodina Kemala Ademovića. Mislim da prava adresa gospodinu Nikšiću nije Damir Marjanović i ZNG nego baš stranka Narod i pravda koja je iskoristila njihov izborni rezultat", rekao je Zahiragić komentirajući krizu koja potresa koaliciju zvana Osmorka.

Više u video prilogu:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...