XAVI ODUŠEVLJEN NAKON TRIJUMFA U SEVILLI: "Iniesta je najveći talent Španjolske kojeg sam ikad vidio, ali ovaj momak mu je blizu..."

Zna da je pred Barcom još dugih i opasnih 19 kola.

  • Sport

  • 02. Feb. 2023  

  • 0

Barcelona je na putu da ispiše povijest. Prvu polovicu prvenstva (19 kola) Katalonci zatvaraju s 50 bodova, brojku koju su u povijesti pet puta dostizali ili premašivali nakon 19 utakmica. Osim toga, Barca je na putu da osvoji 100 bodova, nešto što se dogodilo samo u dva navrata. Jednom je to napravila Barca, a drugi put Real Madrid.

Xavijeva ekipa odigrala je pola prvenstva kao januarski prvak i to sa samo dva remija i jednim porazom. Trener Xavi bio je oduševljen s onim što je ekipa odigrala u Sevilli protiv Betisa, ali je naglasio da ga bodovni učinak na polovici prvenstva ne zanima po pitanju bilo kakvih rekorda. Zna da je pred Barcom još dugih i opasnih 19 kola. Xavi se posebno osvrnuo na igru mladog Pedrija, koji iz utakmice u utakmicu oduševljava.

"Pedri je igrač kakvih je malo u svijetu. Ima talent Andrésa Inieste, koji je najveći talent kojeg sam vidio u španjolskom nogometu. A Pedri mu je sličan, jako blizu. On je na vrlo visokoj razini", kazao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...