ŽIVOT MU SE PRETVORIO U PAKAO: Najtrofejniji nogometaš u historiji nakon zatvora sada ostaje i bez supruge

"Alvesovi advokati su mu prenijeli da je ona željela da se vide oči u oči, ali da to on nije želio", otkrila je brazilska novinarka Letizia Requejo.

  • Sport

  • 02. Feb. 2023  

  • 0

Dani Alves, brazilski bek i najtrofejniji igrač u svijetu nogometa završio je u pritvoru zbog navoda o silovanju.

Njegova supruga, manekenka Joana Sanz, pružila mu je podršku odmah kada su se prvi put te vijesti prethodne godine pojavile u medijima, i kaže da mu je sve “podmetnuto“.

Ipak, kada je saznala da postoje dokazi protiv njega, u koje je i sama imala uvid, odlučila se za razvod od brazilskog fudbalera.

Ona je prvo na Instagramu obrisala sve zajedničke fotografije sa Alvesom, te je jasno da hoće da se rastane sa njim.

"Alvesovi advokati su mu prenijeli da je ona željela da se vide oči u oči, ali da to on nije želio", otkrila je brazilska novinarka Letizia Requejo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...