NAKON BROJNIH SKANDALA: Manekenka i slavni muzičar preživjeli sve i svašta, a sada su opet u centru pažnje…

Tvrdila je da joj je neprekidno slao koketirajuće poruke i imao cjelogodišnju aferu s njom, a on je negirao da su imali aferu, priznajući da je bio naivan i glup.

  • Estrada

  • 03. Feb. 2023  

  • 0

Frontmen ''Maroona 5'' Adam Levine i manekenka Behati Prinsloo postali su roditelji trećeg djeteta, doznaje iz neslužbenog izvora časopis People.

Vijesti su potvrđene u ponedjeljak ujutro, ali nikakvi detalji oko rođenja više nisu poznati. Vjeruje se da slavni par nije želio javno govoriti o rođenju djeteta zbog skandala od prošlog ljeta.

Naime, sve je krenulo nizbrdo nakon što je manekenka Sumner Stroh tvrdila da joj je neprekidno slao koketirajuće poruke i imao cjelogodišnju aferu s njom, a on je negirao da su imali aferu, priznajući da je bio naivan i glup.

Adam je svoju suprugu izuzetno cijenio, a svake godine na modnim revijama Victoria's Secreta vjerno bi ustao sa svoje stolice u publici i pokazao oduševljenje izlaskom svoje supruge na modnu pistu.

Behati je imala i glavnu ulogu u spotu Maroon 5 za pjesmu ''Animals'' 2014. godine. Ona i Adam u spotu su snimili vruće scene u kojima se goli ljube dok po njima curi crvena tekućina koja je označavala krv, a spot je izazvao brojne komentare.

Proteklih nekoliko godina činilo se da će se poznati svjetski zavodnik konačno smiriti, ali idilu je upropastila Sumner Stroh, koja je odlučila prekinuti šutnju i priznati da je s pjevačem imala tajnu aferu čak godinu dana.

Nakon nje počele su se javljati i druge djevojke, među kojima je i njegova učiteljica joge, a ova drama svaki čas dobiva nove detalje.

Adam je s Behati započeo vezu 2012., no raskinuli su nakon dva mjeseca. Ubrzo su shvatili da je to bila pogreška, da ne mogu jedno bez drugoga i 2013. su iznenadili javnost viješću o zarukama.

Vjenčali su se godinu dana kasnije, a prije toga se poznati zavodnik izvinio svojim bivšim curama koje je povrijedio.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...