TUČNJAVA NA KONCERTU MIROSLAVA ILIĆA U HRVATSKOJ: „Vidio sam lokvu krvi, svjetla su se ugasila…“

-Kasnije, kada je mladića odvezla hitna, vani je ostala lokva krvi, ispričao je očevidac koji se zatekao na mjestu događaja.

  • Estrada

  • 05. Feb. 2023  

  • 1

Kako je potvrdila je i PU varaždinska, uoči koncerta Miroslava Ilića u Sračincu, u petak navečer, oko 22.00 sata, izbila je tučnjava koja nije završila bez posljedica.

Kako evarazdin.hr doznaje od policije, došlo je do sukoba između dvojice muškaraca, jednog maloljetnika od 16 godina i jednog 55-godišnjaka, počelo je naguravanjem, pri čemu je mlađi dobio udarac u glavu, uslijed kojeg se srušio na pod, pozvana je Hitna pomoć, te je odvezen u bolnicu. Težina ozlijeda zasad nije poznata, a daljnji sukob spriječila je policija.

-Počelo je naguravanje, neki mladić je ležao u krvi, jako je krvario, šikljalo je, svjetla su se ugasila, koncert je upravo počinjao. Bilo je to ispred šatora. Kasnije, kada je mladića odvezla hitna, vani je ostala lokva krvi, ispričao je očevidac koji se zatekao na mjestu događaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...