POTPUNO NEOČEKIVANO: Bliže se unutarstranački izbori, ovo je  trenutni presjek glasova anketnog pitanja -"Ko bi bio bolji predsjednik SDP-a"…

Uskoro slijede unutarstranački izbori u SDP-u BiH, a pravo na kandidaturu po Statutu stranke nema trenutni predsjednik Nermin Nikšić.

  • Mini market

  • 05. Feb. 2023  

  • 11

Ovosedmično "Centralno pitanje" NA Face TV-u glasilo je: "Ko bi bio bolji predsjednik SDP-a?" 

Ovo su trenutni rezultati glasanja:

Nermin Nikšić – sedam posto; 

Denis Bećirović – 13 posto; 

Jasmin Imamović – devet posto; 

Vojin Mijatović – 58 posto; 

Neko peti – trinaest posto. 

Iz Face TV-a poručuju kako tačnost podataka garantuje kompanija "M:tel", a nije poznato radi li se o plaćenoj kampanji.

Podsjetimo, uskoro slijede unutarstranački izbori u SDP-u BiH, a pravo na kandidaturu po Statutu stranke nema trenutni predsjednik Nermin Nikšić.

U posljednje vrijeme spekulira se kako bi SDP uoči unutrastranačkih izbora moga promijeniti dio Statuta koji bi Nikšiću omogućio još jednu kandidaturu na mjesto predsjednika stranke.

(SB)

Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...