DRAMATIČNA POTRAGA ZA GOLMANOM: “Izvukli smo mu ženu iz ruševina, njega nema…”

Građevina u kojoj je živio sa svojom suprugom pod silinom današnjeg potresa se urušila, a kad su se spasioci pojavili, izvukli su mu suprugu, no njega nisu pronašli.

  • Sport

  • 06. Feb. 2023  06. Feb. 2023

  • 0

Ružne vijesti dolaze i iz turske Malatye, gdje je u toku potraga za Ahmetom Eyüpom Türkaslanom, golmanom turskog drugoligaša Yeni Malatyaspora.

Građevina u kojoj je živio sa svojom suprugom pod silinom današnjeg potresa se urušila, a kad su se spasioci pojavili, izvukli su mu suprugu, no njega nisu pronašli.

“Supruga je spašena, njega ne vidimo”, poruka je koju su spasioci uputili javnosti.

Supruga je dala upute gdje bi on mogao biti, no posljednje informacije govore kako potraga još traje. Pojavile su se neke informacije da je pronađeno njegovo beživotno tijelo, no vodstvo njegova kluba to je opovrgnulo izjavivši kako potraga i dalje traje te kako su njihove molitve uz Ahmeta.

Turkaslan je ovom klubu pristupio u ljeto 2021. godine, nakon što je branio za više različitih klubova u turskoj drugoj ligi i niže.

Dok čekamo više vijesti, nadamo se da će potraga za tim sportašem imati sretan završetak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...