SJEĆATE LI SE OCA KOJI JE ZA RUKU DRŽAO KĆER, A KOJA JE OSTALA POD RUŠEVINAMA: Danas je posjetio njen mezar

Irmak je nađena u beživotnom stanju, a Mesut je ranije izgubio i suprugu.

  • Evropa

  • 28. Jun. 2023  

  • 0

Cijeli svijet potresla je fotografija Mesuta Hancera koji sjedi pored ruševina i drži ruku stradale kćerke Irmak (15) nakon što je jug Turske u februaru mjesecu ove godine potresao snažan val zemljotresa.

Nakon tri dana, uspio je da dođe do svoje kćerke, međutim, priča nije imala sretan kraj. Irmak je nađena u beživotnom stanju, a Mesut je ranije izgubio i suprugu. Kako je tada ispričao za turski CNN, u razornom zemljotresu je još izgubio i majku, te dva brata.

alt

Danas, za vrijeme Kurban-bajrama, tradicionalno muslimani obilaze mezarja svojih najbližih. Tako je u jednom videu na TikToku snimljen Mesut kako sa ostatkom porodice i prijatelja sjedi pored mezara onih koji su stradali u razornom zemljotresu, a između ostalog i na mezarju gdje je ukopana njegova kćerka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...