MILORAD DODIK O SMRTI VLASNIKA INTEGRALA IZ LAKTAŠA: "Odlazak Stankovića je gubitak za zajednicu. Izgubio sam velikog prijatelja"

Slobodan Stanković, vlasnik i direktor kompanije Integral inženjering, preminuo je danas u Banjaluci u 74. godini.

  • Vijesti

  • 07. Feb. 2023  

  • 10

Predsjednik bh. entitetaRS Milorad Dodik na Twitteru se oprostio od Slobodana Stankovića, vlasnika i direktora kompanije Integral inženjering, koji je danas preminuo u Banja Luci.

"Sagradio je brojne zgrade, mostove, nadvožnjake, stotine kilometara puteva i auto-puteva, ali najvažnije što je sagradio je put za vječnost u kojoj prebivaju najveći među nama", naveo je Dodik.

On je istakao da Stanković nije bio samo neimar u građevini, već je gradio i dobre odnose među ljudima, zbog čega je, kako je naveo, bio omiljen, iako na vrhu decenijama.

"Njegovim odlaskom izgubili smo kao zajednica. Јa sam izgubio velikog prijatelja", napisao je Dodik.

Slobodan Stanković, vlasnik i direktor kompanije Integral inženjering, preminuo je danas u Banjaluci u 74. godini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...