BURNO U BANJOJ LUCI: Nastavak posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama...

Razmotreni su i prijedlozi porodičnog zakona, kao i zakona o standardizaciji Republike Srpske.

  • Društvo

  • 08. Feb. 2023  

  • 0

Narodna skupština Republike Srpske nastavit će danas posebnu sjednicu raspravom o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prijevozu u drumskom saobraćaju Srpske.

Poslanici će razmatrati i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pčelarstvu i Prijedlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o obezbjeđenju kvaliteta u visokom obrazovanju Republike Srpske.

Narodni poslanici jučer su razmotrili Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o energetici, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima, te Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o vanparničnom postupku.

Razmotreni su i prijedlozi porodičnog zakona, kao i zakona o standardizaciji Republike Srpske.

Nastavak pete posebne sjednice zakazan je za 10 sati.

Podsjetimo, jučer je vođena burna rasprava a zastupnik Nebojša Vukanović optužio je gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića za nesavjestan rad.

Više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...