STEGLO I U HERCEGOVINI: Živa na termometru pokazuje minus 19, najhladnije u ovim gradovima...

Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

  • Hronika

  • 09. Feb. 2023  09. Feb. 2023

  • 0

Na području Krajine i dijelu sjevera Bosne jutros je pretežno oblačno vrijeme. U većem dijelu zemlje je mala do umjerena oblačnost.

Temperature zraka u 07:00 sati: Sokolac -19 stepeni; Bjelašnica -16; Bugojno i Livno -12; Drvar -11; Sarajevo, Tuzla i Zenica -10; Široki Brijeg -9; Sanski Most -8; Banja Luka, Doboj, Gradačac i Stolac -7; Prijedor -6; Bihać -5; Trebinje -2; Mostar i Neum 0 stepeni.

Danas više oblačnosti u sjevernim područjima Bosne. U većem dijelu zemlje sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...