UHAPŠENI TURSKI INVESTITOR GRADIO JE I U BLIZINI BiH: Višespratnicu napravio na ivici litice, sad se svi pitaju DA LI JE SIGURNA

Ko je tu dozvolio gradnju i koliko je ta zgrada bezbjedna za useljenje, definitivno bi nadležni državni organi trebali da provjere.

  • Regija

  • 11. Feb. 2023  11. Feb. 2023

  • 1

Turski preduzetnik Mehmet Yaşar Coşkun, koji je jučer uhapšen u Istanbulu zbog sumnje da je nelegalno sagradio rezidenciju srušenu u zemljotresu, formirao je kompaniju u Budvi i u tom gradu pokrenuo milionske investicije, piše portal Press.

Mehmet Yaşar Coşkun je uhapšen jučer na aerodromu u Istanbulu zbog sumnje da je pokušao avionom da bježi za Crnu Goru.

Portal PRESS došao je do informacije da je Mehmet Yaşar Coşkun jedan od vlasnika kompanije “Antis Montenegro”, koja je u Budvi sagradila četvorospratnu zgradu, sa prizemljem, suterenom i podrumom.

Interesantno je da se radi o zgradi koja praktično “visi na ivici” iznad Budve (Bečića).

Ko je tu dozvolio gradnju i koliko je ta zgrada bezbjedna za useljenje, definitivno bi nadležni državni organi trebali da provjere.

Na društvenoj mreži Facebook postojala je stranica sa imenom firme “Antis Montenegro”, međutim ta stranica više nije u funkciji.

Postojao je aktivan i sajt te kompanije, koji je takođe ugašen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...