NOVAK ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU U TURSKOJ: "Ostanite jaki u teškom trenutku..."

"Najljepše želje i ostanite jaki", poručio je Novak Đoković.

  • Sport

  • 12. Feb. 2023  

  • 3

Srbijanski teniser Novak Đoković, kao i čitav svijet, pati zbog tragedije koja je pogodila turski i sirijski narod poslije razornih zemljotresa koji su pogodili te države.

Na snimku se nalazi i turski fudbaler Yusuf Emre Gültekin, koji igra za Samsunspor u turskoj, preko čijeg profila na društvenim mrežama je i objavljen ovaj snimak.

"Zdravo svima, evo me ovdje sa mojim prijateljem Jusufom u Beogradu i želio bih da pošaljem najljepše želje i pozdrave narodu Turske koji prolazi kroz veoma teške trenutke.

Vidio sam fotografije, vidio sam snimke posljedica razornog zemljotresa za sve porodice i ljude. Moje srce ide svima i nadam se da će ljudi ostati jaki i da će se oporaviti zajedno veoma brzo. Najljepše želje i ostanite jaki", poručio je Novak Đoković.

Prema posljednjim informacijama, više od 33.000 osoba je nastradalo, a još više ih se nalazi ispod ruševina gradova i mjesta koja su najteže pogođena zemljotresima koji su se dogodili u ponedjeljak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...