MADRID „ZALEĐEN“ NA MINUS 11: Pogledajte majstoriju Lewandowskog i Pedrija za veliko slavlje Barcelone na teškom gostovanju kod Villarreala…

Barcelona ima 56 bodova i utakmicu više, dok je Real na 45 bodova. Villarreal je osmi s 31 bodom.

  • Sport

  • 13. Feb. 2023  

  • 0

Nogometaši Barcelone grabe ka naslovu prvaka nakon što su u 21. kolu u gostima pobijedili Villarreal s 1-0 i pobjegli Realu na čak 11 bodova.

Pobjednički pogodak ponovno je postigao Pedri u 18. minuti na dodavanje Roberta Lewandowskog. U zadnjih šest dvoboja, Barca je slavila u svih šest, a čak četiri puta s 1-0, pri čemu je Pedri odlučio tri dvoboja.

Barcelona ima 56 bodova i utakmicu više, dok je Real na 45 bodova. Villarreal je osmi s 31 bodom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...