SJAJNE VIJESTI IZ BRUXELLESA: Sir iz Bosne i Hercegovine dobio prestižnu nagradu, drugu godinu zaredom proglašen najboljim...

Proizvodi se ocjenjuju metodom slijepog testiranja na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa, a pritom sucima nisu poznati brand ni podrijetlo testiranog proizvoda.

  • Ekonomija

  • 13. Feb. 2023  13. Feb. 2023

  • 4

Međunarodni institut za kvalitetu i okus (ITQI) iz Bruxellesa drugu godinu zaredom dodijelio je livanjskom siru priznanje „Superior Taste Award“ s maksimalne tri zlatne zvjezdice za izniman okus i superiornu kvalitetu.

Nagradu dodjeljuje žiri sastavljen od preko 200 renomiranih stručnjaka za hranu pomno odabranih iz najprestižnijih kulinarskih asocijacija i top institucija kao što su Le Guide Michelin i Gault & Millau.

Proizvodi se ocjenjuju metodom slijepog testiranja na temelju izgleda, mirisa, teksture i okusa, a pritom sucima nisu poznati brand ni podrijetlo testiranog proizvoda, saopćila je Mljekara Livno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...