NIJEMCI OSVAJAJU BH. TRŽIŠTE: LIDL otvara prodajne objekte u još jednom bh. gradu

Prvi objekt LIDL zvanično gradi u Bijeljini, a priprema se teren za gradnju objekta u Sarajevu u neposrednoj blizini domaćeg prodajnog centra Bingo u sarajevskoj Općini Novi Grad.

  • Ekonomija

  • 14. Feb. 2023  

  • 1

Njemačka trgovačka kompanija LIDL namjerava otvoriti svoje poslovnice i u Banjoj Luci

Predstavnici njemačke kompanije održali su održali sastanak sa gradonačelnikom Banje Luke Draškom Stanivukovićem.

-Tokom sastanka smo dogovorili naredne korake koji vode do realizacije ovog projekta, objavio je Stanivuković nakon sastanka.

Image

Podsjetimo, prvi objekat LIDL zvanično gradi u Bijeljini, a priprema se teren za gradnju objekta u Sarajevu u neposrednoj blizini domaćeg prodajnog centra Bingo u sarajevskoj Općini Novi Grad.

O planovima njemačke kompanije u BiH i razvojnoj strategiji više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...