RUKOMETNI SAVEZ TURSKE OBJAVIO TUŽNU VIJEST: U zemljotresu poginuli kapiten reprezentacije i njegov sin

Ova tužna vijest potvrđena je na zvaničnim stranicama Rukometnog saveza Turske.

  • Sport

  • 14. Feb. 2023  14. Feb. 2023

  • 0

Ne prestaju pristizati tragične vijesti iz Turske nakon razornih potresa. Preko 37 hiljada ljudi izgubilo je život, bez krova nad glavom ostalo je 1,2 miliona ljudi, a život su izgubili i brojni sportisti.

Jutros je stigla vijest kako je u zemljotresu život izgubio kapiten rukometne reprezentacije Turske Cemal Kutahya, a pored njega bio je i sin Cinar.

Ova tužna vijest potvrđena je na zvaničnim stranicama Rukometnog saveza Turske.

“S dubokom tugom primili smo vijest o smrti našeg dragog Cemala Kutahya, kapitena naše reprezentacije i njegovog sina Cinara. Oni su pronađeni ispod ruševina kuće u kojoj su živjeli u Antakyi”, poručili su iz saveza.

Iz krovne kuće rukometa Turske poručili su kako će dati sve od sebe da ime kapitena nikada neće ostati zaboravljeno.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...