NAKON DUŽEG VREMENA: Tom Cruise prošetao crvenim tepihom, iznenadio promjenom izgleda (FOTO)

Holivudski glumac Tom Cruise nakon dužeg vremena pojavio se na svečanosti za nominirane za Oscara u hotelu Hilton u Beverly Hillsu. Zadnji put je na crvenom tepihu bio u junu 2022. godine u Južnoj Koreji.

  • Show

  • 14. Feb. 2023  14. Feb. 2023

  • 1

Cruise se na događaju pojavio s nešto dužom kosom nego inače te preplanulog tena.

Mnogi su primijetili i da mu lice izgleda drugačije.

alt

Podsjetimo, Cruise je posljednjih godina punio medijske stupce zbog pretjerivanja s botoksom. Kada je snimljen na bejzbolskoj utakmici u društvu 26-godišnjeg sina Connora, obožavatelji su se zabrinuli zbog njegovog natečenog lica. 

Estetska hirurginja Nyla Raja, kako prenosi Index.hr, čiji su pacijenti brojne slavne zvijezde, objasnila je šta se dogodilo s njegovim licem.

"Čini se da je Tom pretjerao s injekcijama botoksa i filerima, što je zapravo negativno utjecalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled", rekla je.

Inače, Top Gun: Maverick osvojio je nominacije za Oscara u nekoliko kategorija, uključujući i onu za najbolji film. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...