NOVI POSRTAJ PRESKUPIH ZVIJEZDA PSG-a: Mbappe se protiv Bayerna dvaput radovao, ali bilo je uzalud.... (VIDEO)

Prekinut je tako PSG-ov niz od 378 dana bez poraza na Parku prinčeva, a trijumf Bavaraca mogao je biti i veći.

  • Sport

  • 15. Feb. 2023  

  • 0

Bayern je odigrao dobru utakmicu u Parizu, dominirao je protiv Paris Saint-Germaina koji očito nije u dobrom trenutku sezone. Nakon dva uzastopna poraza Parižana stigao je i treći u trećem natjecanju, onom koje je katarskim vlasnicima i najizazovnije.

Međutim, njihova se ‘igračka‘ nakrcana velikim zvijezdama ovaj put nije iskazala, gosti iz Münchena nadigrali su ih i zasluženo pobijedili. Prekinut je tako PSG-ov niz od 378 dana bez poraza na Parku prinčeva, a trijumf Bavaraca mogao je biti i veći.

Isto tako se domaćin u završnici mogao vratiti i ispraviti loš dojam, ali nije uspio doći do izjednačenja, a VAR mu je poništio i pogodak zbog ofsajda.

Na kraju je Francuz Kingsley Coman poentirao protiv bivšeg kluba za minimalnu pobjedu Bavaraca od 1:0 u osmini finala Lige prvaka te tako utišao Park Prinčeva, a Mbappeu su poništena dva pogotka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...