TRAGEDIJA U SUSJEDSTVU: Automobil završio u provaliji, troje poginulih, procurio snimak s lica mjesta... (VIDEO)

Četvrta osoba je teško povrijeđena i transportovana je u beransku Opštu bolnicu.

  • Hronika

  • 18. Feb. 2023  

  • 0

Tri osobe poginule su oko sinoć 22.30 u udesu na magistralnom putu Rožaje - Bać, u blizini zone Zeleni u Crnoj Gori, a na društvenim mrežama se pojavio snimak sa lica mjesta ove stravične nesreće.

Prema saznanjima „Vijesti“ stradali su A.M., S.M. i I.D.

Vijestima je nezvanično saopšteno i da su svi stradali iz Rožaja.

Poginule tri osobe, četvrta teško povrijeđena. Vozilo sletjelo u rijeku Ibar, u neposrednoj blizini mjesta "Zeleni" u Rožajama. Službe su na terenu. U vozilu su se nalazile 4 osobe od kojih su tri stradale, potvrđeno je iz OKC-a.Četvrta osoba je teško povrijeđena i transportovana je u beransku Opštu bolnicu, javlja RTV Rožaje.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...