NAŽALOST, BOLEST JE NEIZLJEČIVA: Nakon što je objavljena dijagnoza, oglasila se kćerka slavnog glumca...

"I ja se slažem s vama. Vrlo sam zahvalna i zadivljena ljubavlju prema našem tati", napisala je.

  • Estrada

  • 18. Feb. 2023  

  • 0

Nakon što je porodica Brucea Willisa objavila da je glumcu dijagnosticirana afazija i da će se povući iz glume, sada je otkriveno da mu je postavljena nova dijagnoza te da boluje od demencije. O svemu se oglasila i njegova kći Scout Willis putem Instagrama.

Scout je objavila Instagram story u kojemu je otkrila kako se osjeća nakon što je saznala da joj otac boluje od opake, neizlječive bolesti i zahvalila je na podršci.

"Osjećam se emotivno iscrpljeno i preplavljena sam osjećajima, ali sam i zadivljena ljubavlju koju toliko ljudi ima prema mom ocu", napisala je Scout i objavila svoju sliku. Njezinu su objavu kasnije podijelile i njezine sestre Rumer i Tallulah. "Slažem se, Scout, osjećam veliku ljubav prema našem ocu i našoj porodici", napisala joj je Tallulah, a Rumer je dodala: "I ja se slažem s vama. Vrlo sam zahvalna i zadivljena ljubavlju prema našem tati", napisala je.

Boluje od neizlječive bolesti

Podsjetimo, porodica je nedavno iznenadila javnost objavom Willisove dijagnoze na internetskoj stranici Udruge za frontotemporalnu degeneraciju.

"Otkako smo objavili Bruceovu dijagnozu afazije u proljeće 2022., njegovo stanje je napredovalo i sada imamo specifičniju dijagnozu: frontotemporalna demencija (poznata kao FTD). Nažalost, problemi s komunikacijom samo su jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, pravo je olakšanje konačno imati jasnu dijagnozu", napisala je njegova porodica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...