BOLNI TRENUCI: Bruce Willis je sve gore, jedino glas bivše žene prepoznaje

Ona ga zove i provodi vrijeme s njim

  • Show

  • 21. Feb. 2023  

  • 0

Bruceu Willisu (67) prošle je godine dijagnosticirana afazija, bolest mozga zbog koje se povukao iz glume, a nedavno je otkriveno i da glumac boluje od demencije. Cijela je porodica uz njega kako bi mu pružila podršku, a tu je i njegova bivša supruga Demi Moore (60).

Njegova supruga Emma Hardis Willis s bivšom je Willisovom suprugom u dobrim odnosima i obje se trude da pomognu glumcu u teškim trenucima, piše Radar Online.

Izvor blizak porodici otkrio je kako glumac lakše prepoznaje glas njegove bivše supruge od drugih, zbog čega Moore svakodnevno razgovara s njim dok mu se stanje sve više pogoršava.

"Demi je u stalnom kontaktu s Bruceom i Emmom. Koristi svaku slobodnu priliku da provede vrijeme s njim. Ako nije uz njega, zove ga kako bi Bruce čuo njen glas. Bruce ne može puno pričati, i čini se da shvaća malo od onoga što mu govore", rekao je izvor, a nadodao i da je porodica svjesna da glumac neće biti zauvijek uz njih.

Porodica se, kaže izvor, bori s prihvaćanjem tužne vijesti o bolesti glumca, ali su sretni jer je Willis ‘još uvijek prisutan‘ i željno iščekuje dolazak svog prvog unuka.

"Porodica cijeni svaki trenutak. Odlučan je ostati koherentnim i lucidnim što je duže moguće kako bi njegov unuk imao sretna sjećanja na djeda koji je bio prisutan i aktivan u njegovom ili njenom životu. Čvrsto je uvjeren da će bebi dati najbolje od sebe. Ima dana kad ugledaju starog Brucea, ali oni su kratki", otkrio je izvor te dodao za kraj:

"Čini se da im sve više izmiče i to im slama srce. Bilo je bolno gledati ga kako propada. Starijim kćerima nedostaje stari Bruce", onaj koji ih je zadirkivao zbog njihovih mladića i davao im duhovite savjete.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...