SKANDAL U EUROPSKOJ LIGI: Navijač uletio u teren i šakom u glavu udario golmana iz Srbije –„Ne želim reći šta sam mu htio napraviti…“ (VIDEO)

Sudac je srbijanskog golmana pitao može li nastaviti, a on je odgovorio potvrdno pa je utakmica nastavljena.

  • Sport

  • 24. Feb. 2023  

  • 0

Reprezentativac Srbije Marko Dmitrović doživio je veliku neugodnost i napad na utakmici Europske lige. Srbijanski golman brani za Sevillu koja je gostovala kod PSV-a u Eindhovenu, a pred sami kraj utakmice napao ga je bijesni navijač.

Incident se dogodio u 92. minuti, a sudac je odmah prekinuo susret dok se situacija nije smirila. Navijač se zaletio u teren i šakom udario Dmitrovića koji mu nije ostao dužan. Gomna mu je žestoko uzvratio i brzo napadača bacio na pod.

Dmitrović se na kraju primiro i savladanog navijača držao dok nisu došli redari i izveli izgrednika s terena. Sudac je srbijanskog golmana pitao može li nastaviti, a on je odgovorio potvrdno pa je utakmica nastavljena.

- Navijač me gurnuo s leđa. Pretpostavljam da je bio ljut zbog rezultata svoje ekipe, vjerovatno i malo lud ili pijan. Gurnuo me i ja sam ga zaustavio dok nije došlo osiguranje. U meni je proradio bijes, ali te stvari se ne mogu događati i nadam se da će biti kažnjene, komentirao je nakon utakmice Dmitrović pa dodao:

- Prešutjet ću ono što sam stvarno htio napraviti. Drago mi je što sam znao gdje je i što sam ga srušio. Ako me neko napadne, branit ću se, zaključio je Dmitrović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...