NAKON SKANDALA U LIGI PRVAKA: Neočekivan potez navijača PSV-a nakon napada na golmana iz Srbije...

Navodno su ga navijači pronašli na stadionu

  • Sport

  • 02. Mar. 2023  

  • 0

Utakmicu Lige Evrope u protekloj sedmici je obilježio incident u samoj završnici susreta u trenutku kada je već postalo jasno da će Sevilla eliminirati PSV iz takmičenja. Isfrustrirani i vjerovatno pijani navijač je preskočio ogradu i pokušao da se obračuna sa srbijanskim golmanom Markom Dmitrovićem.

Kada ste posljednji put vidjeli su se navijači izvinili nekom nakon što su ga pretukli ili to pokušali?

Upravo to se desilo Dmitroviću, reprezentativnom golmanu Srbije i čuvaru mreže Seville, koji je u Sevilli dobio buket cvijjeća.

Navodno su ga navijači pronašli na stadionu, a onda mu uručili poklon koji predstavlja zapravo izvinjenje.

“Dragi gospodine Dmitroviću, izvinjenje u ime svih ostalih pristalica PSV-a. Nadamo se da ste dobro poslije incidenta. Želimo vam sve najbolje i sreću u Ligi Evrope“, stajalo je u poruci.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...