ZA NJEGA MESSI NIJE NAJBOLJI: Ovako je glasao Luka Modrić u izboru za najboljeg igrača svijeta…

U ovom izboru glasaju selektori nacionalnih reprezentacija, kapiteni i novinari.

  • Sport

  • 28. Feb. 2023  

  • 3

Lionel Messi treći put u karijeri osvojio je FIFA-inu nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. Nagrada se dodjeljuje od 2016. godine, a Messi je s trećim trijumfom postao rekorder i iza sebe ostavio dvostruke osvajače Cristiana Ronalda i Roberta Lewandowskog.

U ovom izboru glasaju selektori nacionalnih reprezentacija, kapiteni i novinari. Modrić je na prvo mjesto stavio Karima Benzemu, svog suigrača iz Reala. Drugi je u 2022., prema Modrićevom mišljenju, Messi, a treći Kylian Mbappe. Modrić je završio četvrti, iza Messija, Mbappea i Benzeme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...