HAOS U KREMLJU: Putin podivljao zbog ljubavnice -„Ovo nije bilo daleko od srčanog ili moždanog udara…“

Među njihovim otkrićima tako se našla luksuzna drvena vila u šumskom posjedu od 28 hektara u Valdaju, oko 160 kilometara dalje od mjesta na kojem i Putin ima svoju “kraljevsku rezidenciju”.

  • Šareni svijet

  • 04. Mar. 2023  

  • 1

Nezavisni anti-Putinov istraživački tim Proekt nedavno je razotkrio tajni život Vladimira Putina i njegove ljubavnice Aline Kabaeve, nekada uspješne ritmičke gimnastičarke, ali i imovinu vrijednu više od 100 miliona funti koju je ruski predsjednik kupio za nju, a o čemu je „Slobodna Bosna“ ranije izvijestila.

Među njihovim otkrićima tako se našla luksuzna drvena vila u šumskom posjedu od 28 hektara u Valdaju, oko 160 kilometara dalje od mjesta na kojem i Putin ima svoju “kraljevsku rezidenciju”.

Iako Vladimir Putin čini sve kako bi svoj privatni život zaštitio od očiju javnosti, informacije nekad ipak procure u javnost, ali ne bez posljedica. Kada je 2008. godine Moskovski list razotkrio njegovu vezu s Kabaevom i tvrdio da su se zaručili, list je zatvoren u roku nekoliko sati.

Nova otkrića Proekta razbjesnila su ga toliko da je, navodno, psovao i vikao na službenike u sigurnosnoj službi te ih je okrivio za curenje informacija. Osim toga, svađao se i sa samom Kabaevom zabrinut da upravo njezini prijatelji na “na svakom uglu pričaju što znaju i ne znaju.”

-Putin je rekao da ima informacije koje pokazuju da je curenje došlo iz kruga prijatelja Kabaeve - rekao je general SVR-u, račun na šifriranom društvenom mediju Telegram koji tvrdi da ima unutarnja saznanja o Putinovom krugu. Niko nikada nije vidio toliko bijesnog.

-Ovo nije bilo daleko od srčanog ili moždanog udara, dodao je.

Alina Kabaeva, 39-godišnja Putinova ljubavnica uživa u luksuzu i lagodnom životu, a neki čak idu toliko daleko da ju nazivaju “caricom Rusije.” Sve to navodno zbog toga što je Putinu osigurala muškog nasljednika za kojim je toliko žudio. Proekt također tvrdi kako s Alinom ima više djece s kojom živi u vili u šumama između Moskve i Sankt Petersburga, a njihovu bezbrižnost osigurava čitav protuzračni odbrambeni sistem Pancir koji je postavljen u obližnjem selu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...