HUSREF MUSEMIĆ NAKON REMIJA: "Onaj ko je gledao utakmicu na TV-u ne bi poželio da je ikad više gleda"

Susret je obilježio arbitar Miloš Gigović koji je fudbalerima Igmana pokazao dva crvena kartona, dok je dosudio dva penala za domaćina.

  • Sport

  • 04. Mar. 2023  

  • 0

Leotar i Igman remizirali su u Trebinju (1:1) u meču 21. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u fudbalu, a svoj komentar nakon meča dao je trener gostiju Husref Musemić.

Susret je obilježio arbitar Miloš Gigović koji je fudbalerima Igmana pokazao dva crvena kartona, dok je dosudio dva penala za domaćina.

Musemić je čestitao svojim igračima na borbi i zasluženom bodu.

- Čestitam igračima na svemu što su izdržali. Ovo je bila maksimalna borba i zasluženo smo osvojili bod koji će nam puno značiti. Onaj koji je gledao ovu utakmicu na TV-u ne bi mu poželio da je ikad više gleda - poručuo je trener Igmana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...