KRENULA MAMINIM STOPAMA: Kćerka Monice Bellucci plijenila pažnju na reviji u Parizu (FOTO)

Deva je u manekenski svijet ušla prije četiri godine, a osim što je nosila neke jake revije, pozirala je s majkom i za naslovnicu Voguea

  • Žena

  • 04. Mar. 2023  

  • 0

Kćerka nekadašnjeg glumačkog para Monice Bellucci i Vincenta Cassela, Deva Cassel, plijenila je pažnju na modnoj reviji u Parizu prije nekoliko dana.

Osim što neodoljivo podsjeća na slavnu majku, Deva je krenula i njezinim stopama, doduše, ne onim glumačkim za sada, već onim manekenskim. Deva je, kao i njezina majka, već krasila naslovnice magazina, a nosila je i revije za neke od najjačih modnih kuća, poput Dolce&Gabbane, čije je i zaštitno lice.

alt

U Parizu se pojavila u crno-bijelom kaputu, mrežastim čarapama i crnim štiklama. Imala je jednostavnu šminku, a kosu je zalizala. "Hvala na pozivu, Dior. Kakvo predivno iskustvo", zahvalila je Cassel organizatorima revije na Instagramu.

Deva je, podsjeća Index.hr, u manekenski svijet ušla prije četiri godine, a osim što je nosila neke jake revije, pozirala je s majkom i za naslovnicu Voguea. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...