SAOBRAĆAJNA NESREĆA U BEOGRADU: Vučićev kum "meklarenom" se zabio u ogradu, povrijeđene dvije osobe... (FOTO)

Iz MUP-a su za Nova.rs potvrdili da je došlo do saobraćajne nesreće, kao i da su povrijeđena dva lica, ali nisu otkrivali identitet učesnika ove saobraćajne nezgode.

  • Regija

  • 06. Mar. 2023  

  • 0

Nikola Petrović, nekadašnji generalni direktor Javnog preduzeća "Elektromreža Srbije" i kum predsednika Srbije Aleksandra Vučića, učestvovao je u saobraćajnoj nezgodi na Dedinju, a tom prilikom su povrijeđene dvije osobe.

Naime, Petrović je upravljao vozilom marke "mercedes meklaren“, kada se zakucao u ogradu u Užičkoj ulici kod broja 46. Tom prilikom oborio je tri stuba i udario u auto marke „opel korsa“.

alt

Prema saznajima Nova.rs, dvije ženske osobe su povrijeđene i one su prevezene u Urgentni centar.

Prema nezvaničnim informacijama, kum predsjednika Srbije Aleksandar Vučić ulazio je iz sporedne ulice u Užičku i tom prilikom nije propustio „opel korsu“, kada je došlo do sudara.

alt

Ekipa portala Nova.rs je nakon dolaska na lice mesta zatekla vozilo AMSS-a, kao i vozilo JKP Parking servis, te dva policijska automobila. Nikola Petrović je sve vrijeme bio u policijskom vozilu, što je zabilježio fotoreporter Nove.

alt

Sa „meklarena“ su skinute tablice, a pripadnici MUP nisu dozvolili da njegov automobil preveze AMSS, već, kako su rekli, to mora da uradi Parking servis.

alt

Pripadnik MUP-a koji je regulisao saobraćaj u Užičkoj ulici nekoliko puta je od novinara Nove tražio da mu kažu kako su za ovu saobraćajnu nesreću saznali, i „šta oni rade tu“.

Iz MUP-a su za Nova.rs potvrdili da je došlo do saobraćajne nesreće, kao i da su povrijeđena dva lica, ali nisu otkrivali identitet učesnika ove saobraćajne nezgode.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...