„NEKA SE VALJAJU U TOM BLATU…“: Pogledajte reakciju Dragana Čovića na istup reisa Kavazovića…

Čović je komentirao retoriku poglavara Islamske zajednice Bosne i Hercegovine reis-ul-uleme Huseina efendije Kavazovića. 

  • Mini market

  • 07. Mar. 2023  

  • 7

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović izjavio je u Mostaru da će se Vlada Federacije BiH formirati u idućih mjesec dana. Rekao je da nije potrebna dodatna intervencija visokog predstavnika Christiana Schmidta. Čović je komentirao retoriku poglavara Islamske zajednice Bosne i Hercegovine reis-ul-uleme Huseina efendije Kavazovića

- To je odgovor na ova medijska istupanja i sva druge pritiske koji će se dešavati, ne može se više za bilo što držati status quo. Treba krenuti naprijed i dati šansu BiH, ja ću reći za sebe i stranku koji predstavljam, to je naša domovina, moja domovina i učinit ćemo sve da ona bude uspješna, funkcionalna. Svi oni koji su ostali na tragu, s promišljanjima iz prošlosti, neka se valjaju u tom blatu bez nas, mislim da to ne treba dalje komentirati, za HRT  je rekao Čović.

Pogledajte kako je Dragan Čović komentirao istup reisa Kavazovića.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...