NEDA UKRADEN O LJUBAVNOM ŽIVOTU: "Neću loviti neke mladiće da im glumim mamu ili baku" (FOTO)

Kaže da je slomljeno srce uvijek liječila tako što bi se zaokupljala poslom.

  • Estrada

  • 07. Mar. 2023  

  • 4

Neda Ukraden gostovala je u emisiji Balkanskom ulicom te progovorila o svom ljubavnom životu.

"Meni je drago kada si zanimljiv osobama koje nisu iz ovog muzičkog i showbizz svijeta jer uglavnom je to podcjenjivanje dok me ne upoznaju. Onda vide sve pa je drugačije, jer se, Bože moj, podrazumijeva da si kokoš, glupača i sve to ako si pjevačica", započela je.

"Ali muškarac je plod i tradicije i odgoja i kompleksa i superiornosti i inferiornosti, majčinog stava, prijatelja, bivših iskustava, jer u ovim godinama neću ja loviti neke mladiće da im glumim mamu ili baku to stvarno ne ide uz mene kao osobu", dodala je Neda.

Otkrila je i da je slomljeno srce uvijek liječila tako što bi se zaokupljala poslom.

"To je najbolje terapeutsko sredstvo, prije svega najbolje psihološki. Ta razočarenja, najčešće su to razočarenja u ljubav, jer kad ti je lijepo, ti ni ne primjećuješ da si u vezi, ali kad to počne pucati, ti prekidi su uvijek manje više bolni. Nekada su dramatični, nekada su... Ali su uglavnom bolni.

Gubi se jedan dio tebe, tvog vremena, nekih snova, zaista je u radu spas. To te prisili, jer uvijek se poljulja samopouzdanje, pogotovo ako te prevari ili ako se nešto jako razočaraš, ti si onda kao manje vrijedan, ti si ispao papak, glupača ili što god", zaključila je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...