POLICAJAC GA JE UPOZORIO; ISPLIVALI NOVI DETALJI UŽASNE NESREĆE: Nemanja iz Foče nije vidio autobus, pokosio ga u sekundi

Stravična nesreća

  • Hronika

  • 07. Mar. 2023  

  • 0

Pjevač i bivši učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Nemanja Vuković (22) poginuo je sinoć u stravičnoj nesreći kod Dobanovaca, nakon što je njega naletio autobus i usmrtio ga na licu mjesta.

Naime, kako je izvor blizak istrazi otkrio, Nemanja je tragično nastradao nakon što je poslije nesreće koju je doživio pokušao da pretrči auto-put.

"Nemanja je tokom vožnje doživeo nesreću, naime, najvjerovatnije zbog kvara na točku pjevač gubi kontrolu i udara o bankinu. Tom prilikom, plastični dijelovi automobila odlijeću po putu, pa ubrzo dolazi do sudara dva automobila koja nemaju veze sa Nemanjinim vozilom. Mladi pjevač izlazi iz automobila, da vidi šta se dogodilo, a preko puta u drugoj traci je policajac koji mu govori da ostane uz svoje vozilo, dok on ne provjeri stanje vozača u druga dva vozila, koja su se sudarila samo nekoliko trenutaka ranije", kaže izvor blizak istrazi.

Iako ga je policajac koji je vršio uviđaj upozorio da se ne pomjera od svog vozila, mladi pjevač je, iz još neutvrđenih razloga pokušao da pretrči autoput.

"Pjevač je zatim u sljedećem trenutku, ne slušajući šta mu govori policajac, iz sada nepoznatih razloga pokušao da pretrči auto- put kada je na njega naletio autobus i usmrtio ga na licu mjesta", kaže izvor za Telegraf i dodaje: "Druga dvojica vozača su saslušana u stanici, i protiv jednog od njih koji je državnjanin Ukrajine, bit će podnijeta krivična prijava".

Inače, nadležno tužilaštvo je obaviješteno o strašnoj nesreći, nakon čega je naređena obdukcija tijela i sva ostala dodatna vještačenja koja će pomoći u istrazi.

"O slučaju pogibije mladog pjevača obaviješteno je nadležno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju, ali i sva dodatna vještačenja", kaže izvor.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...