GLASINE SE BRZO ŠIRE: Nakon što je procurila vijest o bivšoj ženi i teško bolesnom glumcu, oglasila se njegova supruga -"To je stvarno glupo..."

Oglasio se i glasnogovornik Demi Moore.

  • Show

  • 09. Mar. 2023  

  • 0

Nakon što je potvrđeno da slavni glumac Bruce Willis boluje od oblika demencije koji se naziva frontotemporalna demencija, počelo se šuškati da se njegova bivša supruga Demi Moore uselila kod njega kako bi ga njegovala. Sada je njegova supruga Emma Heming Willis stala na kraj tim glasinama.

"Hajmo stati na kraj tim glasinama. To je stvarno glupo. Molim vas, prestanite", poručila je Heming Willis putem Instagrama.

image

Glasnogovornik Demi Moore izjavio je za Radar Online da glumica nije posvećena suživotu s Bruceom i Emmom, ali da unatoč tome, ‘nikada nije napuštala‘ svog bivšeg supruga te da je uvijek tu za njega i njegovu porodicu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...