ZRAČI POZITIVNOM ENERGIJOM: Jelena Đoković ne koristi parfeme, evo čime ih je zamijenila

Otkrila je još jednu beauty rutinu.

  • Žena

  • 10. Mar. 2023  10. Mar. 2023

  • 0

Poznato je da se Jelena Đoković zalaže za prirodan način njegovanja, te u svojoj beauty rutini ne koristi proizvode koji nisu provjereni i na biljnoj bazi.

Jelena često putem svog Instagram profila govori o tome kako se njeguje, a ovog puta, podigla se velika prašina nakon što je objavila story u kojem je otkrila koji parfem koristi.

Jelena je odlučila da sa pratiocima podijeli reakciju jedne djevojke, koja je slušajući njene savjete i predavanja, željela da sazna još nešto.

"Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je sa industrijom parfema jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje", napisala je ova djevojka Jeleni, a odgovor supruge Novaka Đokovića sve je iznenadio.

"Drago mi je da učimo zajedno. Odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje“, napisala je Jelena Đoković.

(Zadovoljna.rs) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...