POJAČAJTE ENERGIJU I NAGON MALIM, SITNIM POTEZIMA: Svaki dan napravite ovih šest stvari i seks je zagarantovan

Obucite nešto lagano i nježno u čemu ćete se osjećati dobro i slobodno. On će to sigurno i osjetiti.

  • Sex i grad

  • 11. Mar. 2023  11. Mar. 2023

  • 0

Ako ste na kraju dana toliko umorni da jedino o čemu možete misliti je san, niste usamljeni. Naša tijela ne žude za seksom baš svake večeri - posebno nakon 12 sati provedenih na poslu.

Ali, postoje male sitne stvari koje možete učiniti već od trenutka kad se probudite. S njima počnite dan i tako pojačajte energiju i nagon za seksom, savjetovali su seks stručnjaci za Womenshealth.

1. Imate nekoliko minuta viška tokom jutarnjeg tuširanja? Zadovoljite se, savjetuju.

"Što više orgazama žena ima tokom dana, snažnija joj je i želja za seksom", kaže seksualna terapeutkinja Lori Buckley.

2. Tokom dana pošaljite nekoliko seksi poruka. Pišite partneru o čemu maštate i što biste željeli s njim raditi ili ga posjetite na neki super seks koji vam se oboma urezao u pamćenje.

3. Odjurite u teretanu ili na trčanje jer će vježba otpustiti endorfine, takozvane hormone sreće. Oni će vam pružiti svu energiju potrebnu za još više uzbuđenja i zadovoljstva. Pa ako kući oboje dođete znojni, nema ništa bolje nego zajedničko tuširanje.

4. Nema ničeg manje uzbudljivog od lošeg zadaha i mirisa, a zbog toga je pametno njegovati tijelo i paziti na prehranu, za koju su najbolji izbori lagani proteini i vegetarijanska jela.

A ako slučajno imate dogovorenu zajedničku večeru, nema ništa bolje od seksa prije. Goditi će apetitu.

5. Nema potrebe da se oblačite u korzete i odjeću koja vas stišće i sputava i koju je teško skinuti.

Obucite nešto lagano i nježno u čemu ćete se osjećati dobro i slobodno. On će to sigurno i osjetiti.

6. Važno je znati da je uzbuđenje snažnije ako smo mentalno prisutni, što zna biti problem ako vam je soba neuredna ili vas muče neodgovoreni e-mailovi.

Zato prije seksa obavite sve što se trebali, a ako u tome i ne uspijete, isključite obaveze iz glave i prepustite se užitku. Ako vam ni to ne polazi za rukom, pokušajte se opustiti muzikom, meditirajte, s vremenom ćete u tome i uspjeti budete li uporni.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...