AKCIJA U NOVOM BEOGRADU: I jedna maloljetnica lišena slobode zbog likvidacije Eskobara

Radošević je likvidiran u kafiću na benzinskoj pumpi u prigradskom naselju Rušanj.

  • Hronika

  • 11. Mar. 2023  

  • 0

U stanu na Novom Beogradu lišeni su slobode osumnjičeni za likvidaciju Ranka Radoševića Eskobara. Među njima je bila i maloljetna djevojka.

U istom stanu slobode su lišeni i Luka V. (27) i Stefan Z. (25) osumnjičeni da su 9. marta u kafiću na benzinskoj pumpi u beogradskom prigradskom naselju Rušanj likvidirali Ranka Radoševića zvanog Eskobar.

Policija je u stanu pronašla i oružje, a pretpostavlja se da je riječ o oružju kojim je izvršena likvidacija Radoševića.

Treća osoba koja je lišena slobode u stanu na Novom Beogradu je maloljetna djevojka. Ona je, kako saznaju, lišena slobode zbog saučesništva.

Prema saznanjima Nova.rs, Stefan i Luka su odranije poznati policiji i imaju krivične dosijee.

Podsjećamo, Radošević je likvidiran u kafiću na benzinskoj pumpi u prigradskom naselju Rušanj.

Radošević se bavio preprodajom blindiranih automobila, a kako je pomenuti portal pisao, ranije se pominjao u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao “Ranko Eskobar”, a porijeklom je iz Crne Gore.

On je policijskom dokumentu SOCTA označen kao pripadnik nikšićke kriminalne grupe. Upisan je kao član kriminalne organizacije Nikšićanina Radomira – Bobana Baćovića. Kako Vijesti pišu, Radoševićevo ime se pominjalo na suđenju pljevaljskom narko-bosu Darku Šariću.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...