LEJLA KAŠIĆ OPTUŽUJE: „Rambo Amadeus me dodirivao i to je priznao..."

Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni muzičar biti suspendovan. 

  • Show

  • 14. Mar. 2023  

  • 1

Lejla Kašić, producentica emisije "Dnevnica" na Radio-televiziji Crne Gore, putem Instagrama je optužila crnogorskog muzičara Ramba Amadeusa za seksualno zlostavljanje.

Lejla Kašić se ovim povodom oglasila za Nova.rs.

„U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju da znaju – znaju tok događaja i trenutak u kom je eksalirao. Riječ je o neprimerjenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom dijelu tijela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog“, rekla je producentica i dodala:

„Smatram da je Pušić opravdano sankcionisan iz UNICEF-a, te da će moj nesrećni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi i da ne ćuti. Samo brzim reagovanjam na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedija na nivou silovanja ili femicida.“

Podsjetimo, Antonija Pušića, poznatijeg kao Rambo Amadeus, optužila je producentica emisije „Dnevnica“ Lejla Kašić za seksulano uznemiravanje, te je javno pozvala UNICEF da reaguje. Ispred UNICEF-a ubrzo su se oglasili zvaničnim saopštenjem u kojem navode da osuđuju bilo koji vid uznemiravanja, te da će popularni muzičar biti suspendovan. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...