ENGLESKI SUDIJA PRIZNAO NAKON SEDAM GODINA: "Real Madrid je uz sudijsku pomoć stigao do titule prvaka Evrope" (VIDEO)

Slavni arbitar koji je sudio finale Lige prvaka 2016. godine priznao da je znao da je Sergio Ramos pogodio iz ofsajda, ali nije poništio gol.

  • Zabava

  • 14. Mar. 2023  14. Mar. 2023

  • 0

Engleski sudija, Mark Clattenburg, je u razgovoru za inostrane medije priznao da je Real Madrid uz veliku sudijsku pomoć pobijedio Atletico Madrid u finalu Lige prvaka i došao do trofeja u ovom takmičenju.

Kraljevi su na kraju slavili boljim izvođenjem penala, a u regularnom dijelu utakmice, rezultat na semaforu San Sira je bio 1:1.

Sergio Ramos je doveo Real u vodstvo u 15. minuti susreta, a Clattenburg, koji je bio glavni sudija na tom meču, je priznao da je znao da je Španac bio u ofsajdu, ali ipak pogodak nije poništen.

"Kada je lopta došla u kazneni prostor, vidio sam da je Bale igrao glavom i da je Sergio Ramos bio u ofsajdu. Čekao sam pomoć mog asistenta koji nije vidio igranje glavom Balea, a ja sam vikao na njega. Na kraju nisam mogao poništiti pogodak jer nisam imao potvrdu da li je Ramos bio u ofsajdu", pravdao se Clattenburg.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...