NOVE INFORMACIJE SEBIJE IZETBEGOVIĆ: "Od 1097 magistara, njih 510 nije podiglo diplome jer ih Medicinski fakultet..." (FOTO)

Uvjerenje je potpisao tadašnji dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. Nedžad Mulabegović.

  • Društvo

  • 14. Mar. 2023  14. Mar. 2023

  • 14

Direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović je danas objavila podatak koji je, kako navodi, dobila od Medicinskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu po osnovu Zakona o slobodi pristupa informacijama.

"Od 1097 magistara, njih 510 nije podiglo diplomu jer je Fakultet nije odštampao, niti ih pozvao da je preuzmu. Umjesto toga, Fakultet je izdao uvjerenje o položenom magistarskom ispitu koje je magistrima bilo dovoljno i važilo je kao diploma",  navela je Izetbegović.

Izetbegović Sebija, doktor medicine, položila je sve ispite i ispunila sve ostale obaveze na postdiplomskom studiju iz osnovi medicinskog istraživanja - eksperimentalna medicina Medicinskog fakulteta u Sarajevu. Uvjerenje se izdaje u svrhu prijave na konkurse.

Uvjerenje je potpisao tadašnji dekan Medicinskog fakulteta prof. dr. Nedžad Mulabegović.

Od 1097 magistara, njih 510 nije podiglo diplomu jer je fakultet nije odštampao niti ih pozvao da je preuzmu. Umjesto...

Objavljuje Sebija IzetbegovicUtorak, 14. ožujka 2023.

image

image    

Ona je objavila i Uvjerenje koje je njoj izdao Medicinski fakultet u kojem piše:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...