PAR POZVAO ŽENU NA SEKS UTROJE: Umjesto strastvenog ‘trojca‘ sve završilo tučnjavom

Par tvrdi da je Draper zatim ušla u svog Nissana, a onda odvezla vozilo unatrag prema ulaznim vratima kuće gdje su stajali Lopez i Vazquez. Nakon što je automobil udario Vazquezinu lijevu nogu, tvrdi Lopez, on je bacio ciglu na automobil. Kako je rekla u svom iskazu Vazquez policiji, Draper je tada izašla iz auta i ‘zamahnula zatvorenom šakom prema njoj, ali ju je promašila‘.

  • Šareni svijet

  • 14. Mar. 2023  

  • 0

Ménage à trois, odnosno seks u troje između para i druge žene u Sjedinjenim Državama nije završio baš onako kako su to prvotno akteri zamislili. Tačnije, postao je nasilan, a svo troje na kraju je završilo u policijskoj stanici.

Steven Lopez i Angela Viviana Velez Vazquez (20) pozvali su 6. marta Dellu Draper (29) na ‘romantični susret‘ u svoju kuću u Marathonu na Floridi.

Dok su svo troje bili zajedno u krevetu, došlo je do nesuglasica, a par tvrdi da ih je 29-godišnjakinja uvrijedila rekavši da muškarac ima ‘mali ku**c‘, a žena "smrdljivu pi***u‘, piše Mirror.

Svađa je ubrzo postala nasilna te su Lopez i Vazquez udarili Draper, a Lopez kasnije ciglom razbio i stražnji prozor Draperinog automobila.

Lopez i Vazquez rekli su da su je Draper odbila napustiti njihov dom, pa su je morali ‘nasilno ukloniti‘ tako što su je ‘podigli i spustili ispred ulaznih vrata njihove kuće‘.

Par tvrdi da je Draper zatim ušla u svog Nissana, a onda odvezla vozilo unatrag prema ulaznim vratima kuće gdje su stajali Lopez i Vazquez. Nakon što je automobil udario Vazquezinu lijevu nogu, tvrdi Lopez, on je bacio ciglu na automobil. Kako je rekla u svom iskazu Vazquez policiji, Draper je tada izašla iz auta i ‘zamahnula zatvorenom šakom prema njoj, ali ju je promašila‘.

Dodala je kako ju je ona zatim udarila u lice.

Ured šerifa okruga Monroe nakon što je cijela strka završila uhapsio je pohotni par. Lopez se suočava s optužbom za kazneno djelo bacanja smrtonosnog projektila, dok se Vazquez suočava s optužbom za napad. Kako je potvrdio glasnogovornik policije Adam Linhardt, u sukobu niko nije ozbiljno ozlijeđen.

Inače, Della Draper, domaćica koja je i majka dvoje djece, navodno je bila uključena u još jedan nasilni seks u troje i to onaj koji se dogodio u njenoj kući prošle godine.

Tom prilikom je uhapšena i optužena za teško kazneno djelo jer je seksualnog partnera udarila po licu staklenom vazom u kojoj su bili kamenje i šljunak.

Unesrećeni je zadobio površinske razderotine i otekline, a nastradala mu je i lijeva strana lica kao i unutarnje strana gornje usne.

Taj incident dogodio se nedugo nakon što je bila uhićena zbog napada na policiju, posjedovanja droge, uništavanja dokaza i pružanja otpora službenim osobama.

U tom slučaju bila je u društvu 39-godišnje prijateljice koja je upravljala terencem kada ih je policija zaustavila.

Draper se tada pokušala riješiti otvorene boce tekile, a onda se potukla s policajcima koji su ispod njezina sjedala pronašli pribor za drogiranje.

Dok su ih vozili u zatvor Key West, Draper i njezina prijateljica upustile su se u seksualne odnose u stražnjem dijelu policijskog vozila.

Draper se tom prilikom izložila policajcu i pitala želi li joj vidjeti stražnjicu...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...