NIŠTA NE PREPUŠTA SLUČAJU: Mrle iz "Leta 3" se vrijedno priprema za Eurosong (VIDEO)

U opisu objave napisao je "Eurovision prep" i tako dao do znanja da će se Let 3 na prvoj polufinalnoj večeri u Liverpoolu 9. maja pojaviti u top formi!

  • Show

  • 15. Mar. 2023  15. Mar. 2023

  • 0

Let 3 će za manje od mjesec dana na Eurosongu uživo predstaviti svjetskoj publici svoju kontroverznu izvedbu pjesme 'Mama ŠČ'.

Njihov član Damir Martinović Mrle pokazao je fanovima kako su pripreme u punom jeku.

U komičnom videu u kojem se priprema skačući na trampolinu u sportskoj odjeći s maramom oko glave, popularni Mrle na engleskom kaže:

"Zaštit ću vas snagom ljubavi!"

Sve je popratio nekolicinom neizbježnih pokliča "ŠČ" koji su kao dio pjesme postali dio aktuelnog modernog slenga.

U opisu objave napisao je "Eurovision prep" i tako dao do znanja da će se Let 3 na prvoj polufinalnoj večeri u Liverpoolu 9. maja pojaviti u top formi!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...