"NE KORISTIMO VIŠE FOSILNA GORIVA": Let 3 predstavio i provozao traktor kojim planiraju osvojiti Liverpool (FOTO)

Mrle i Prlja su se pred okupljenima provozali na svom novom traktoru.

  • Estrada

  • 05. Apr. 2023  

  • 1

Riječka grupa Let 3 postala je prava senzacija nakon što su njeni članovi u februaru na Doru u Opatiju došli s traktorom. Za Eurosong su odlučili napraviti novi traktor, i to zlatne boje.

Nakon što su se članovi grupe vratili iz Tel Aviva, danas tačno u podne u Kastvu je predstavljen njihov električni traktor kojim planiraju osvojiti Liverpool.

Mrle i Prlja su se pred okupljenima provozali na svom novom traktoru.  "S njim namjeravamo otići u Liverpool na Eurosong. Inače, traktor je ustvari simbol transhumanizma. Zlatni traktor, električni traktor... Ne koristimo više fosilna goriva. Borimo se za očuvanje prirode", rekli su. 

"U današnje vrijeme čovjek je najbliže tome da uz pomoć tehnologije i zdravog razuma iskorijeni glad u svijetu, da iskorijeni glupost, to je prvenstveno... Tehnologiju samo treba usmjeriti u pravom smjeru u smislu da se ona ne koristi u ratne svrhe, nego u korisne svrhe", dodali su. Do Liverpoola će ići, kažu, cestom i teleportacijom.

alt

Na predstavljanju traktora govorio je i Zoran, čovjek koji je napravio traktor, piše Index.hr.

"Nadam se da sam uspio napraviti pravu pušku protiv ljudske gluposti. Trebalo mi je nekih dvadesetak dana da ga napravim", rekao je. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...