JUTROS OTPUTOVALA U ZAGREB: Članica Predsjedništva BiH Željka Cvijanović - oči u oči s predsjednikom Hrvatske...

Cvijanović boravi u Hrvatskoj na poziv predsjednika te zemlje Zorana Milanovića.

  • Vijesti

  • 16. Mar. 2023  16. Mar. 2023

  • 8

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović i predsjednik Hrvatske Zoran Milanović razgovarat će danas u Zagrebu.

Cvijanović boravi u Hrvatskoj na poziv predsjednika te zemlje Zorana Milanovića.

U okviru posjete, predviđeni su odvojeni sastanci sa Milanovićem i predsjednikom Vlade Hrvatske Andrejom Plenkovićem, kao i posjeta Srpskoj pravoslavnoj opštoj gimnaziji „Kantakuzina Katarina Branković“ u Zagrebu, najavljeno je iz Predsjedništva BiH.

Dolazak Cvijanovićke predviđen je u 12 sati u Kabinet predsjednika Hrvatske gdje će je na svečanom ulazu dočekati Milanović, najavljeno je iz Kabineta predsjednika Hrvatske.

Potom slijedi zajedničko fotografisanje Cvijanovićke i Milanovića u svečanoj dvorani, a u 12.05 tet-a-tet susret u kabinetu predsjednika.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...