BLISKI SUSRET: Severina objavila zajedničku fotografiju, ne krije koliko je bliska s Tarikom Filipovićem...

Severina je s malim zakašnjenjem čestitala rođendan svom prijatelju Tariku Filipoviću i to putem društvenih mreža, uputivši mu lijepu poruku.

  • Estrada

  • 16. Mar. 2023  

  • 1

Severina ni ove godine nije propustila priliku da putem društvenih mreža čestita rođendan svom dobrom prijatelju, glumcu Tariku Filipoviću kojem je posvetila emotivnu čestitku i objavila njihove zajedničke fotografije.

"Za dobre želje nikad nije kasno. Sretan rođendanko mom dragom prijatelju Tariku. Želim ti dobro zdravlje, sreću, a ljubav već imaš. Želim da nas nasmijavaš još puno godina. Volim te", napisala je Severina u čestitci.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...