“ISKOČILA SAM IZ TUŠA I…”: Jennifer Lopez bez trunke šminke otkrila tajnu svoje ljepote (FOTO)

Jennifer Lopez istaknula je važnost upotrebe seruma objašnjavajući zašto njena koža ima toliko zdrav i blistav izgled, a mnogima je u oči upala i zlatna ogrlica s romantičnim privjeskom 'BEN' oko vrata.

  • Žena

  • 16. Mar. 2023  16. Mar. 2023

  • 1

Jennifer Lopez razveselila je fanove spontanim videom u kojem je bila toliko oduševljena izgledom svoje kože da je odlučila podijeliti tajnu svoje prirodne ljepote čim je izašla iz tuša. Zaogrnuta samo bijelim ručnicima oko tijela i kose, Lopez je snimila video gledajući se u ogledalo i, bez trunke šminke na licu, objašnjavajući kako postiže toliko zdrav i blistav izgled kože. 

 Prvo je istaknula važnost proizvoda svog brenda, "That JLO Glow" serum za kožu, tvrdeći kako je posljednjih dana bila 'lijena brinuti za svoju kožu', ali kako će ovaj proizvod sve nadoknaditi. "Iskočila sam iz tuša i pomislila, 'Oh, Bože, danas mi koža baš lijepo izgleda'. Ima dana kada vam koža uistinu blista više nego inače. No, najveća razlika dolazi nakon upotrebe serume koji treba nanositi ujutro i naveče", rekla je slavna glumica i pjevačica promovirajući svoj proizvod za koji tvrdi kako uspješno zateže kožu i ravne nabore. 

Osim njene besprijekorne ljepote i kada ne nosi niti trunku šminke, mnogima je u oči upala njena ogrlica koja ima mali zlatni privjesak na kojem piše "BEN", posvećenoj njenom suprugu Benu Afflecku, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...