KAP KRVI - KAP NADE U ŽIVOT: Radnici "Bosnalijeka" organizovali akciju dobrovoljnog darivanja krvi

Darivanjem dragocjene tečnosti, radnici Bosnalijeka još su jednom pokazali kako se sa malo izdvojenog vremena može učiniti mnogo za one kojima je to najpotrebnije.

  • Društvo

  • 17. Mar. 2023  

  • 0

Nastavljajući višedecenijsku tradiciju, radnici Bosnalijeka su i ove godine organizovali akciju darivanja krvi u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije Bosne i Hercegovine.

Svaka prikupljena doza krvi može spasiti nečiji život, stoga su ovakve akcije dobar način osiguravanja neophodnih količina potrebnih za nesmetan rad zdravstvenih ustanova.

Darivanjem dragocjene tečnosti, radnici Bosnalijeka još su jednom pokazali kako se sa malo izdvojenog vremena može učiniti mnogo za one kojima je to najpotrebnije.

Bosnalijek, najveći domaći proizvođač lijekova i njegovi radnici itekako su svjesni značaja osiguravanja dovoljnih količina krvi jer krv je lijek koji samo ljudski organizam može proizvesti.

Kap krvi je kap nade u život možda baš Vama dragoj osobi. Učinite da bolesti, saobraćajne nesreće i povrede ne odnesu još jedan život, darujte krv.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...