PLENKOVIĆ U ZAMAHU: Objasnio zašto HDZ i dalje treba biti na vlasti - "Ne vidimo nikoga ko bi..."

Potpredsjednik HDZ-a Oleg Butković kazao je kako je upravo Istarska županija najtvrđa izborna jedinica za HDZ te je ocijenio kako “nije lako biti HDZ-ovac u Istri”.

  • Regija

  • 17. Mar. 2023  17. Mar. 2023

  • 2

Predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković rekao je u petak na obilježavanju 33. godišnjice HDZ-a Istre da su pred strankom tri izborna ciklusa u svega 12 mjeseci.

Tada će, kazao je, imati šta pokazati građanima, dok će s druge strane svjedočiti svakodnevnom nametanju krize ili problema od strane opozicije.

“Svjesni smo da će svaki dan biti neki mali prosvjed, neka kriza i neka tema od strane oporbe”, rekao je Plenković na svečanosti. Dodao je kako HDZ treba i dalje predvoditi Hrvatsku jer, ističe “ne vidi nikakvo alternativno rješenje koje bi nudilo građanima više od onoga što radimo mi”.

Napomenuvši kako će upravo Istarska županija imati najviše koristi od eura i Schengena te da će za deset dana Schengen biti kompletiran jer će se primijeniti i za zračne luke, Plenković je istaknuo kako se to ne događa slučajno, već isključivo zbog reforme koje je Vlada poduzela i zbog kriterija koje je ispunila, odnosno vanjsko-političkog ponašanja gdje je ostvarila te ciljeve.

Potpredsjednik HDZ-a Oleg Butković kazao je kako je upravo Istarska županija najtvrđa izborna jedinica za HDZ te je ocijenio kako “nije lako biti HDZ-ovac u Istri”.

“Danas smo međutim ponosni na to i srce nam je veliko. Uspješno vodimo Hrvatsku prepunu infrastrukturnih projekata, posebno u Istri. Govorili su o nama – ‘HDZ ne voli Istru, HDZ ne voli Rijeku i da HDZ ne voli krajeve u kojima lokalno nije na vlasti’. No, svojim djelima i postignućima to smo demantirali i nabili smo im velike komplekse”, naglasio je Butković, navodi Telegram.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...